Soarta îl tot pune la încercare. Acum, i-a ars casa

Andrei Bozu pus din nou la încercare

Andrei Bozu pus din nou la încercare

Soarta l-a lovit dur încă din copilărie, când, în urma unui accident, a rămas fără o mână. Acum, soarta din nou l-a pus la încercare.
Andrei Bozu este un tânăr în vârstă de 29 de ani din Săseni, Călărași. În această primăvară, din cauza unui scurt-circuit, casa în care locuia a luat foc. Au rămas doar pereții din ea.
Tânărul a venit în sat cu zece ani în urmă. Și-a cumpărat aici o căsuță, fiind ajutat de fratele său, care muncește în străinătate.
Andrei nu are un loc de muncă stabil. Muncește cu ziua prin sat, dar este un băiat de treabă, săritor la nevoie și harnic, susțin vecinii.
Banii adunați i-a tot investit în mica lui căsuță.
”Chiar cu câteva zile înainte de incendiu, terminase reparația. A făcut unele retușuri, a schimbat ușile și geamurile”, spune Mihail Baicu, primarul de Săseni.
”Este un strigăt de jale, o durere sufletească amară, plină de suferință, o viață de om distrusă. Haideți, noi, oamenii cu suflet și inimă mare, să-l ajutăm moral, financiar sau material, fiecare după posibilitate”, a scris pe o reațea de socializare, vecina tânărului, Mariana Vasilian.
Astfel, toți vecinii au pus mână de la mână și au restabilit acoperișul casei. În plus, i-au oferit  tânărului obiecte de primă necesitate.
La momentul de față, Mariana Vasilian, împreună cu Emilia Melnic, o altă vecină a lui Andrei Bozu, fac tot ce le stă în puteri pentru a aduna bani de la săteni. ”Fiecare localnic contribuie cu  cât poate”, a făcut o remarcă Mariana Vasilian, menționând că, pentru început, își doresc să-i ajute tânărului să repare  măcar o cameră, dar și să instaleze ușile și ferestrele.
Și autoritățile locale promit că vor găsi o soluție pentru a-l ajuta pe tânăr cu o anumită sumă de bani. Orice ajutor e binevenit în asemenea caz.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *