Divinuri produse "în garaje și subsoluri". O întreprindere avertizează despre falsificare

Fabrica de vinuri și divinuri din Călărași anunță că deseori se confruntă cu falsificarea produselor sale. Astfel, potrivit reprezentanților întreprinderii, apar divinuri produse „în garaje și subsoluri”, dar și se observă o concurență neloială a unor fabric mai puțin cunoscute.
De aceea compania atenționează consumatorii să fie prudenți la procurarea produselor sale.
”Este trist faptul că aceste băuturi falsificate pot fi cumpărate nu numai din puncte neautorizate, ci și din puncte autorizate (piață, magazine mici)”, se arată într-un comunicat al fabricii de vinuri și divinuri din Călărași.
Cel mai des sunt falsificate produsele cele mai solicitate, în mod special divinul Călărași de la trei până la șapte ani din seria Legenda.
Printre sfaturile oferite consumatorilor e și să nu achiziționezei băuturile alcoolice în locuri dubioase. Cea mai sigură modalitate este procurarea produselor în rețeaua magazinelor specializate ale producătorului sau în rețele de supermarket-uri, unde există un control mai strict al produselor.
Întreprinderea a elaborat și o notă informativă pentru consumatori, unde a arătat toate elementele distinctive împotriva falsificării. Printre acestea: dop de plută cu capac din plastic de culoare maro, pe care este gravat logo-ul Călărași Divin sau imprimare în relief pe etichetă a denumirii Călărași.
Tototdată, e important ca orice consumator, indiferent de ceea ce achiziționează, să studieze bine eticheta, care oferă multă informație utilă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *