Au plantat copaci de dragul copiilor lor și al satului natal

Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Circa 60 de noi copăcei au apărut la grădinița din Mănoilești, raionul Ungheni și în parcul satului. Au fost plantați de copii și părinții lor din grupa ”Îngeraș” de la grădiniță.
”Am inițiat un proiect cu genericul ”Plantez un copăcel de dragul copilului meu”, pentru ca să ne facem satul și mai verde și frumos”, a declarat educatoarea Uliana Popa.
Potrivit dânsei, au fost plantați deja 60 de copaci decorativi de frasin.
”Personal am făcut un experiment – cu doi ani în urmă, am semănat semințe de frasin din care au ieșit copăcei. Sunt sigură că vor vrește mari și ne vor bucura”, a spus educatoarea.
Urmează să fie plantați și alți copăcei.
”Au muncit cu ardoare și părinții, și coplașii. Nu aș putea să menționez pe cineva aparte, căci s-au implicat toți părinții și buneii din această grupă. Am o echipă de părinți foarte receptivi. Sunt   bravo. Chiar vă rog să-mi permiteți să le mulțumesc și prin intermediul ziarului, fiindcă îmi sunt mereu alături. Când este vorba de vreun proiect, ei se implică activ, vin cu diferite propuneri. Am o grupă de 29 copii, așa că am și o echipă foarte puternică de părinți”, a subliniat Uliana Popa, după care a adăugat: ”În plus, ne susține în toate și directoarea grădiniței, Nicoleta Diaconu. De la dumneaei am învățat foarte multe. E foarte activă, mereu în mișcare, implicată în diferite proiecte. Nu stă pe loc nici duminica”.
Proiectul respectiv se încadrează în campania ecologică națională de primăvară.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *