Proaspăt ales în Parlament, Nicolae Ciubuc a venit cu zeci de lalele la Cornești. Ce a făcut cu ele

Fotografie: facebook.com/vera.buga.3

Fotografie: facebook.com/vera.buga.3

Zeci de femei, locuitoare ale orașului Cornești, au primit în dar, cu ocazia Zilei internaționale a femeii, câte o lalea din partea celui pe care l-au ales să le reprezinte în Parlament – Nicolae Ciubuc.
”E dificil să ții un discurs, o felicitare într-un auditoriu de doamne, căci e complicat să găsești cuvintele potrivite și cele pe care, de fapt, le merită o mamă, o soră, o fiică”, a recunoscut dânsul de la bun început.
Totuși a găsit cuvintele potrivite, le-a mulțumit doamnelor prezente pentru tot ceea ce fac, inclusiv pentru susținerea pe care a simțit-o din partea lor în alegerile parlamentare din 24 februarie.
Nicolae Ciubuc a acumulat în orașul Cornești 325 de voturi, cu 115 mai mult decât contracadidatul său de la Blocul ACUM, Igor Munteanu, și cu 145 mai mult decât socialistul Ștefan Bolea.
Dânsul a menționat că este prima sa întâlnire post-electorală la Cornești și prima localitate de unde începe ”ciclul de felicitări”.
La final, a recitat, un fragment din cea mai emoționantă poate poezie dedicată femeii, ”Cântec femeiesc” de Adrian Păunescu.
De notat că evenimentul a fost organizat de Primăria orașului Cornești, iar participantele au avut parte și de un concert susținut de artiștii amatori din localitate. Grație agenților economici locali, fiecare femeie a primit și câte un mic cadou, potrivit primarei Vera Buga.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *