La sfat cu poezia. Și cu scriitori din partea locului

S-a întâmplat la Biblioteca publică din Meleșenii Călărașilor.
Zeci de iubitori de poezie și de frumos au venit la o întâlnire de suflet cu doi scriitori ce duc faima satului Meleșeni nu numai în ţară, dar şi peste hotare.
Este vorba de Efim Chicu, om de o vastă cultură, autor a numeroase plachete de versuri, unele dintre care au fost puse pe note și interpretate de Viorel Burlacu, Valy Boghean, Mircea Zgherea, Iurie Sadovnic.
La fel, este vorba și de Viorica Covalschi, care s-a străduit să aducă cele mai frumoase versuri, adunate într-o carte pentru copii: ”Sărbătorile trăiesc acasă”.
Înâtlnirea a vut genericul ”La sfat cu poezia”.
La eveniment a fost prezent și primarul Valeriu Zubcu, care le-a mulțumit velor doi consăteni pentru ceea ce fac şi le-a  înmânat diplome de excelenţă. Nici scriitorii n-au venit cu mânile goale. Ei au adus în dar bibliotecii câteva cărți, iar copiilor – câte un CD audio.
”S-a depus tot efortul ca sărbătoarea să decurgă frumos. Cel mai important e că această zi va rămâne mult timp în memoria copiilor”, a menționat la final Vera Nastas, directoarea bibliotecii din Meleșeni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *