VIDEO | Iurie Chirinciuc către Igor Munteanu: ”Vreți să fiți salvatorii acestui neam?”. Iată ce-i răspunde Igor Munteanu

Candidatul Partidului Liberal în circumscripția uninominală nr. 15 Călărași, Iurie Chirinciuc,  a găsit o modalitate originală de a i se adresa contracandidatului său, Igor Munteanu, reprezentantul Blocului Electoral ACUM. 
Profitând  de dezbaterile electorale, organizate de EXPRESUL,  i-a transmis contracandidatului său următorul mesaj: ”Stimate sătean, aceste alegeri sunt fraudate din start, cunoașteți. Vreți să fiți salvatorii acestui neam? Eu nu am decât să vă urez (succes), dar să știți că, dacă nu vreți să discutăm cine dintre noi doi se retrage, în această circumscripție va câștiga ori reprezentantul PDM, ori reprezentantul socialiștilor”.

Dânsul susține că a făcut câteva tentative de a discuta cu Igor Munteanu, dar toate s-au soldat cu eșecuri.
Igor Munteanu, la rândul său, i-a răspuns: ”Stimate domnule ministru, am ascultat cu atenție afrimația pe care ați făcut-o (…) Eu am încredere că voi câștiga aceste alegeri pe circumscripția nr. 15, dar nu pot să neglijez întrebarea pe care mi-ați pus-o și să vă spun că sunt dispus să ne întâlnim în orice format care se potrivește pentru a discuta un plan de acțiune în zilele care mai rămân, astfel încât voturile să nu fie risipite și dușmanii democrației să nu jubileze pe această circumscriipție”.

Și Iurie Chirinciuc, ministrul al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor în perioada 30 iulie 2015 – 30 mai 2017, și Igor Munteanu, Ambasador al Republicii Moldova  în SUA în perioada septembrie 2010  – iunie 2015, sunt originari din satul Costuleni, raionul Ungheni . Iurie Chirinciuc s-a născut la 29 mai 1961, iar Igor Munteanu – la 10 august 1965. În prezent, ambii candidează pe aceeași circumscripâție uninominală, nr. 15 Călărași.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

7 Comments

  • Dl Chirinciuc, cred ca a venit randul domnului Munteanu sa candideze si sa ne demonstreze ce poate face pt tara. PL e muribund, din pacate. Veti demonstra demnitate, curaj si respect, daca va retrageti in favoarea lui Iurie Munteanu.
    Daca intradevar va pasa de aceasta tara. Cu efort comun sa invingem ACUM.

    Reply
  • D-le CHIRINCIUC! Sa dovedit ,ca GHIMPU si CHIRTOACA sunt corupti-cititi interviul A, GUTU-daca mai ramaneti intr-un partid corupt , atunci sunteti si singur corupt .Daca sunteti un om cinstit, cedati lui IGOR MUNTEANU,treceti intru-un bloc cu oameni cinstiti ,onesti ,cu demniteate ,BLOCUL ACUM si numai ACUM ,CAT NU E TARZIU !!!!

    Reply
  • Nu este nevoie de confruntare. Este nevoie de un exercitiu foarte simplu. Sa spuna fiecare, care vor fi primii 3 pasi, pe care ii va face, daca intra in Parlament, sau ce 3 intrebari le va rezolba in calitate de deputat.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *