VIDEO | Punct final al unui an de nota zece pentru ungheneanca Valeria Marcu

Valeria Marcu a făcut din nou furori. De data aceasta, s-a remarcat la Festival internațional pentru copii și tineret ”Cântec de stea” de la Piatra Neamț, ediția a VIII-a, care a avut loc în perioada 6-9 decembrie.

Ea a obținut marele trofeu pentru prestația sa la două secțiuni: ”Muzică în limba franceză” și ”Muzică ușoară fără tematică de iarnă”.
Cele două piese interpretate de ea: ”S.O.S d’une terrien en detresse” și ”Lie-ciocârlie”, au impresionat juriul format din personalități marcante în domeniu, printre care compozitorii Dumitru Jijie, George Vanvu, Marcel Iorga , producătoarea emisiuni pentru copii și adulți de la TVR București, Larisa Avram sau textiera Carmen Aldea Vlad, membră a Uniunii Compozitorilor din România, ea și președinta juriului.

În plus, a primit și premiul Radio Iași, ceea ce înseamnă că va fi invitată pentru un interviu, iar una dintre piesele interpretate de ea va fi promovată la Radio Iași.

Este ultimul concurs la care a participat în acest an și ultimele premii obținute. Deplasarea la Piatra Neamț a fost posibilă, grație suportului oferit de Primăria Ungheni.

Reamintim că tot în acest an Valeria a obținut premiul I la Festivalul internațional de muzică uşoară „George Grigoriu” de la Brăila. A participat și la concursul televizat Xfactor  din România, unde a obținut patru de DA și multe cuvinte de laudă din partea juraților.

Valeria Marcu este elevă în clasa a XII-a la Liceul ”Gheorghe Asachi” din Ungheni și visează la o carieră muzicală.
Urmăriți piesa ”S.O.S d’une terrien en detresse” în interpretarea Valeriei Marcu

https://www.youtube.com/watch?v=TaEp6K4VFAo


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *