Primul campionat de dezbateri din România la care au participat trei eleve de la Liceul ”Vasile Alecsandri” din Ungheni

Trei tinere, eleve la Liceul Teoretic ”Vasile Alecsandri” din Ungheni, s-au aflat timp de două zile, 8 – 9 decembrie, la Ploiești, România, unde au participat la campionatul în domeniul dezbaterilor academice.

”A fost pentru noi o minunată posibilitate de a ne demonstra capacitățile și de a le perfecționa”, a scris Gabriela Chirilovici, una dintre participante, pe pagina sa de Facebook.
Echipa formată din Cristina LopatețchiGabriela Chirilovici și Livia Covaliov, s-a plasat pe locul 13. La Campionat  au participat 40 de echipe.
”Considerăm că este un rezultat foarte bun, acesta fiind primul nostru campionat, dar sperăm că data viitoare vom fi și mai bune”, a mai scris dânsa. Iar pentru aceasta, fetele spun că vor munci mai mult pentru a obține rezultate mai frumoase.
La final, tinerele au ținut să le mulțumească pentru susținere doamnei Ana Nucă, directoarea liceului, care a fost alături de ele în aceaste zile, echipei de dezbateri IDEA Ungheni, cât și organizatorilor ARGO Debate.
Asociația Română pentru Gândire și Oratorie (ARGO Debate) este asociație educațională regională și membră a Asociației Române pentru Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR).


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *