Peste câteva ore se va da startul sărbătorilor de iarnă la Ungheni

Așa a arătat bradul din 2017, instalat la Ungheni

Azi, la Ungheni, se va da startul sărbătorilor de iarnă. La ora 17.30, se vor aprinde luminițele de pe bradul instalat în Piața Independenței din Ungheni. Va fi și Moș Crăciun cu Fulguța. 
Totodată, cu această ocazie, primăria municipiului Ungheni și Palatul de Cultură, au pregătit un vast program. În holul primăriei se va desfășura, tot azi, Gala pomilor de Crăciun. Mâine, 21 decembrie, la ora 16.00, în sala mare a Palatului de Cultură din Ungheni va avea loc spectacolul ”O iarnă ca-n povești”.Spectacolul va fi prezentat de colectivele artistice de la Palatul de Cultură, iar prețul unui bilet este de 20 lei. Tot la Palatul de Cultură, sâmbătă, 22 decembrie, cu începere de la ora 14.00, se va desfășura spectacolul folkloric ”Sărbătorile ne-adună”. Prețul unui bilet este de 30 lei.
Tradiționalul spectacol ”Vedete mari&vedete mici” se va desfășura pe 23 decembrie, începând cu ora 15.00 . Prețul unui bilet este de 100 lei. Spectacolul muzical coreografic ”Iarnă bine ai venit” se va desfășura în ajun de Crăciun pe stil nou, adică pe 24 decembrie, la ora 15.00. Intrarea este liberă. Iar pe 26 decembrie, tot în sala mare a Palatului de Cultură se va desfășura ”Hai la hora din străbuni”, cu intrarea liberă.
Tradiționalul festival a sărbătorilor de iarnă ”După datina străbună” se va desfășura pe 27 decembrie, cu începere la ora 12.00, pe Piața Independenței.
De menționat câ începând cu 25 decembrie și până la 30 decembrie, Moș Crăciun și Fulguța îi va aștepta pe copii în Piața Independenței începând cu ora 17.00 și până la ora 20.00.
În seara de revelion va fi organizată Hora de sărbătoare și focuri de artificii.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *