FOTO | Bradul a venit la Ungheni mai degrabă decât era planificat. Și luminițele vor fi aprinse mai devreme

Și în acest an, Ungheniul a decis să instaleze un brad natural.
Pomul a fost adus pe Piața Independenței pe 10 decembrie. A fost achiziționat din Costuleni și are o înălțime de 18 metri.
Potrivit viceprimarului Eduard Balan, urmează ca în zilele următoare bradul să fie înfrumusețat, iar luminițele vor fi aprinse pe 20 decembrie, la ora 17.30.
”Am decis să aprindem luminițele mai devreme decât în anii precedenți, pentru că ne dorim să fie prezenți la eveniment cât mai mulți copii. Dacă am fi inaugurat oficial bradul pe 25 decembrie, așa cum am făcut-o în anii precedenți, ar fi fost foate complicat să adunăm multă lume, căci și 25 decembrie, și 24 decembrie sunt declarate zile libere”, a explicat oficialul.
Spectacolul de inaugurare a pomului de Crăciun va fi organizat de Palatul de Cultură din Ungheni. Va fi prezent și Moș Crăciun, și Crăciunița, va fi un spectacol frumos, a dat asigurări viceprimarul.
Eduard Balan nu a putut să ne spună cât a costat bradul și nici cât vor costa globurile, luminițele și toate celelalte elemente. Nimeni de la contabilitatea primăriei nu a răspuns la telefon pentru a oferi aceste date.
Reamintim că în 2017 bradul a fost instalat pe Piața Independenței din Ungheni chiar în prima zi de decembrie, acesta fiind adus din Pîrlița.
Primele imagini de la instalarea bradului în Piața Independenței din Ungheni din 10 decembrie 2018.




📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *