O tânără ungheneancă – invitată specială la un festival internațional din Iași

Afișa Festivalului Internațional de Arte din Iași
Afișa Festivalului Internațional de Arte din Iași

Afișa Festivalului Internațional de Arte din Iași
Afișa Festivalului Internațional de Arte din Iași

După ce, în acest an, a obținut premiul I la Festivalul Internațional de Muzică Ușoară ”George Grigoriu” de la Brăila și a impresionat la concursul televizat Xfactor din România, ungheneanca Valeria Marcu, elevă în clasa a XII-a la Liceul ”Gheorghe Asachi”, va avea un recital, în calitate de invitată specială, la Festivalul Internațional de Arte ”Arts Combat Festival” din Iași.
Evenimentul, ajuns la ediția a III-a, se va produce pe 17 noiembrie în sala de spectacole a Bibliotecii Universitare Centrale din Iași.
Concursul respectiv se desfășoară pe categorii de vârstă, începând cu vârsta de 4 ani până la 18 și mai mult, la următoarele secțiuni: muzică instrumentală și vocală, coregrafie, artă teatrală, literatură (creație), artă plastică, sport (demonstrative), ecologie, modeling.
De notat că scopul festivalului este de a descoperi, a susține și a promova talentele din orice domeniu artistic.
Valeria Marcu a demonstrat deja că are talent. Iată că, acum, a ajuns să fie invitată special la un festival internațional. Pe 23 noiembrie, ea va împlini 18 ani.
[button icon=”envelope-o” bg_color=”grey”]IMPORTANT: Să păstrăm dreptul de autor! Preluarea articolelor de pe site-ul Expresul.md se face doar până la 300 de caractere, indicându-se sursa (www.expresul.md – link activ). [/button]


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *