Ungheneanca Valeria Marcu a obținut patru de ”DA” la concursul ”Xfactor” din România

Valeria Marcu la Banca ”Expresul”
Valeria Marcu la Banca ”Expresul”

”Valeria Marcu – un munte de talent! ”, așa a descris-o echipa ”Xfactor” pe Facebook.
Aseară, ungheneanca Valeria Marcu a obținut patru de ”Da” la concursul televizat ”XFactor” din România. Ea a făcut spectacol pe scenă cu o interpretare inedită a cântecului ”Lie, ciocârlie”, iar meritele i-au fost apreciate de către juriul format din: Delia, Ștefan Bănică jr, Horia Brenciu și Carla”s Dreams.
”A fost o mare nebunie. Rămâne ceva în istoria vieții și carierei mele. Într-adevăr,  merită tot sacrificiul pe  care l-am facut-o până acum pentru a deveni cineva”, a spus Valeria pentru ”Expresul”.
Pentru a merge mai departe în concurs, ea trebuie să primească voturi și din partea telespectatorilor.
Pentru aceasta, e nevoie de a descărca în telefon aplicația XFactor, pentru a o vota cu toții pe talentata noastră ungheneancă Valeria Marcu.
”Dragi prieteni, am nevoie de susținerea voastră. Astfel, pentru a putea ajunge în galele Live ale XFactor-ului am nevoie de votul vostru în aplicația XFactor timp de 24 de ore. Aici puteți urmări prestația mea și nu în ultimul rând cele mai importante clipe din viața mea. Sper să vă impresionez! Descărcați aplicația în telefon pentru a mă putea vota și pentru a mă urmări din nou pe micile ecrane”, a scris după concurs, Valeria Marcu pe pagina sa de Facebook.  
Valeria Marcu are 17 ani și este elevă în clasa a XII-a la Liceul ”Gheorghe Asachi” din Ungheni. Viitorul și-l vede anume în muzică.
Vine dintr-o familie de muzicanți. Mama sa, Stela, a cântat în cor pe vremea când era adolescentă, iar  tatăl ei, Alexandru, a avut band-ul lui, fiind și solist, și chitarist.
Valeria Marcu este laureată a mai multor concursuri naționale și internaționale. Primele premii le-a obținut în fragedă copilărie. Are acasă o mulțime de trofee și diplome, dar nici prin gând să-i treacă să se oprească.
Un interviu realizat recent cu Valeria Marcu îl puteți citi AICI. Între timp, îi ținem pumnii și votăm!”
Vedeți mai jos prestația tinerei la ”Xfactor” și ce zic jurații desprea vocea ei.
https://www.youtube.com/watch?v=yRtEJyx0rzs&feature=share
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *