Sportivii călărășeni vor fi și mai buni datorită noilor aparate sportive de performanță

Sportivii din Călărași au noi motive de a veni cu drag la antrenamente. Ei au la dispoziție diverse aparate sportive de performanță.
Vineri, 21 septembrie, atât Școala Sportivă ”Mihai Viteazul” cât și Școala Sportivă Specializată de Rezerve Olimpice au primit echipament sportiv de performanță tocmai din Germania. În total, au fost aduse 134 de echipamente sportive.
”Este vorba de asociația din Germania ”JB-Stiftung” care au fost în luna august la noi la Călărași și au mers în vizită la școlile sportive. Au văzut care este starea echipamentelor sportive de acolo, am discutat și au hotărât că ne vor trimite achipament noi și în scurt l-am primit”, povestește Cristina Smolenschi, specialist atragerea investițiilor din cadrul primăriei orașului Călărași.
De fapt, potrivit Cristinei Smolenschi, acesta este rezultatul unei prietenii la nivel personal între membrii asociației respective și primarului orașului, Nicolae Melnic și viceprimarul Victor Ambroci. ”Este o prietenie ce durează de câțiva ani și de fiecare dată ei vin la noi cu diferite cadouri pentru diferite categorii de persoane”, a mai spus Cristina Smolenschi.
Directorul Școlii Sportive ”Mihai Viteazul”, Vasile Bondari, s-a declarat mulțumit de cadourile pe care le-a primit de la prietenii germani, așa cum i-a numit dânsul. ”Copii au fost cei mai fericiți atunci când am primit echipamentul. Cel nou déjà a fost instalat iar cel vechi a fost aruncat. Iar sportivii se antrenează la el”, ne-a povestit dânsul.
”Chiar era necesar acest echipament de performanță în școlile sportive, pentru că acestea pregătesc tinerii sportivi pentru competiții internaționale și olimpiade, de pregătirea lor depinde succesul”, a menționat și Cristina Smolenschi.
Cu câteva echipamente sportive s-a ales și Școala Profesională din Călărași. Iar pe lângă echipamentele sportive s-au adus și cărucioare, cârje și premergătoare pentru persoanele cu deficiențe în mers, dar și câteva puzzle care vor fi donate grădinilor din oraș dar și bibliotecii publice raionale ”Grigore Vieru”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *