Au bătătorit cărarea pentru oamenii de afaceri. Cine sunt temerarii?

Produsele moldovenești, inclusiv cele unghenene, vor fi cunoscute și de arădeni. La o înțelegere în acest sens au ajuns oficialitățile din cele două entități teritorial-administrative.
O delegație din Ungheni, reprezentând mediul privat, a efectuat, recent, o vizită de lucru la Arad, județul înfrățit cu raionul Ungheni.
”Am avut întâlniri fructuoase cu președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca, cu directorul executiv al Consiliului Județean, Andrei Ando, cu vicepreşedintele Camerei de Comerț și Industrie Arad, Gheorghe Leucuţa, cu Cimi Enache, manager de programe în cadrul Camerei de Comerț de acolo. S-a convenit ca pe 13-14 noiembrie, când în Arad vor derula evenimente de amploare, prilejuite de Centenarul Unirii, să venim și noi cu o misiune economică pentru oamenii de afaceri din raioanele Ungheni, Nisporeni și Călărași”, a relatat Serghei Cladco, directorul Camerei de Comerț și Industrie, filiala Ungheni.
”Să ne ajute Dumnezeu să avem forța să realizăm împreună, în această toamnă, proiectul frumos pe care ni l-am propus: Forumul economic româno-moldav și Târgul produselor moldovenești în Arad”, a postat pe pagina sa de facebook președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.
La rândul său, Ludmila Guzun, președinta raionului Ungheni, a notat: ”Experiența și implicarea dumneavoastră sunt un suport extraordinar pentru noi, cei din Republica Moldova. Unghenenii vă apreciază mult și vă sunt recunoscători”.
Potrivit lui Serghei Cladco, arădenii au manifestat un interes deosebit pentru covoarele produse la Ungheni. ”Ei și-ar dori o expoziție permanentă de covoare la Arad și un centru comercial de vânzare a covoarelor”, a precizat dânsul. Au manifestat interes și față de mobila de lux, care se produce la Ungheni.
”Sperăm ca relațiile noastre economice să se dezvolte cât mai intens, iar oamenii de afaceri din cele două regiuni să poată avea un schimb de experiență util, ca ulterior să reușească să stabilească și parteneriate”, a mai spus, la final, Serghei Cladco.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *