Și Mariana Gasnaș vrea să fie vocea cartierului ei

Pentru că a hotărât să rămână acasă, să nu apuce drumul pribegiei, îi pasă de tot ce se întâmplă în orașul Ungheni. Deaceea ea își dorește ca vocea carierului ei să fie auzită, Iar vocea cartierului ei, Tineretului, să fie chiar ea însăși.
Mariana Gasnaș are 32 ani și este mamă a doi copii. A făcut  facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării și a lucrat câțiva ani la o televiziune locală din orașul Ungheni.
Acuma este în concediul de maternitate și pe lângă grija care o poartă copiilor săi, spune că mai are timp liber pentru a se implica și în problemele comunității.
Ea crede și speră că prin acest proiect ”Vocea cartierului tău” vocea ei și a cartierului în care trăiește va fi auzită.
Iată care este mesajul Marianei trimis la redacție:
”Nu sunt originară din orașul Ungheni și nici măcar din raionul Ungheni. Dar de zece ani sunt stabilită cu traiul în acest oraș minunat. Aici mi-am întemeiat familia, aici îmi cresc cei doi copii. Deci, vreau o viață mai bună pentru ei, dar și pentru întreaga comunitate. De peste doi ani locuiesc în cartierul Tineretului. Îmi place aici și deaceea îmi pasă de tot ce se întâmplă. Vreau să schimb lucrurile în bine, iar ”Vocea cartierului tău”, este cea mai bună soluție de a fi auziți „.
Reamintim că redacția ”Expresul” a făcut un apel către tinerii ungheneni, cu vârsta cuprinsă între 15 și 35 de ani, de a ni se alătura și a fi, împreună, parte a proiectului „Vocea cartierului tău”, realizat în cadrul Programului ”Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO ”Centrul Media pentru Tineri”, finanțat de Uniunea Europeană, solicitările continuă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *