Și ea vrea ca vocea ei să fie auzită – Ina Olearciuc

Ina Olearciuc
Ina Olearciuc

Ina Olearciuc
Ina Olearciuc

Printre tinerii ungheneni, interesați de proiectul ”Vocea cartierului tău”, implementat de echipa ”Expresul”, se numără și Ina Olearciuc. Și ea și-a exprimat dorința să ni se alăture.
Are 33 de ani, și-a făcut studiile în domeniul relații internaționale, științe politice și administrative. În prezent, lucrează la Primăria municipiului Ungheni, fiind responsabilă de relația cu mass-media.
Este mamă a unui copil și vrea un viitor bun, acasă,  pentru întreaga sa familie. Știe care-s problemele cartierului în care locuiește, Tineretului, știe și ce lucruri bune se fac acolo. Speră că, grație acestui proiect, vocea ei, vocea cartierului ei va fi auzită.
Iată mesajul pe care ni l-a expediat:
”Am speranța și vreau ca problemele cartierelor noastre să fie cunoscute și auzite. De aceea noi, tinerii, trebuie să fim mesagerii cartierelor unde locuim, să-i obișnuim pe oameni să fie mai aproape de presă și, împreună, să atenționeze asupra problemelor existente, să vină cu soluții, să vorbească despre lucrurile bune ce se întâmplă, să descoperim oameni noi”.
Reamintim că redacția ”Expresul” a făcut un apel către tinerii ungheneni, cu vârsta cuprinsă între 15 și 35 de ani, de a ni se alătura și a fi, împreună, parte a proiectului „Vocea cartierului tău”, realizat în cadrul Programului ”Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO ”Centrul Media pentru Tineri”, finanțat de Uniunea Europeană, solicitările continuă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *