A făcut cât n-au făcut toți bărbații primari de până la ea

Dacă vrei, și din puținul pe care-l ai faci multe. Cel mai bun exemplu, care demontrează această afirmație, este primarul orașului Cornești, Vera Buga.

În alegeri, dânsa nu a promis multe, dar din prima zi după ce a foat aleasă s-a apucat de lucru.  A construit drumul spre cimitir la Romanovca, sat ce intră în componența orașului Cornești. Era un drum pe care îți era groază să mergi. Doamna Vera Buga a reușit să facă ceea ce nu au reușit până la ea toți bărbații primari.
Au fost schimbate geamurile și ușile de la casa de cultură din Romanovca. A fost construit și un teren de joacă pentru copii.  A dat ajutor la o fântână.  La hramul satului Romanovca a luat în seamă șase cupluri, care au împlinit 60-50-45-35 de ani de căsnicie, oferindu-le câte o diplomă și câte un premiu bănesc.
Pentru Cornești a obținut finanțarea unui proiect mare și foarte important, de construire a unui apeduct nou. A făcut lucrări de amenajare a stadionului, l-a îngrădit, a construit tribune. A făcut reparație la primărie, și în interior, și în exterior. A reparat o bucată de drum.
iată ce însemană să gii un primar la locul tău! Iată ce însemană să fii o femeie puternică!
Primarii precedenți nu au făcut nimic, dar au promis, în comparație cu ea, foarte multe. Au stat câte patru ani în primărie și au așteptat să ajungă la pensie.
După ce am analizat toate acestea, am ajuns la concluzia că noi avem nevoie de mai multe femei la conducere. Trebuie să recunoaștem că, în prezent, femeile sunt mai capabile decât bărbații, mai puternice și mai bine intenționate.
Avem nevoie de o femeie care să facă ordine și în fruntea statului.
Cu ocazia primărverii și a Zilei femeii, noi, locuitorii satului Romanovca, îi dorim doamnei Vera Buga și tuturor femeilor din primăria Cornești multă sănătate, putere de muncă, să fie fericite și frumoase până la adânci bătrâneți.
Cu stimă, Ion Radu, s. Romanovca, Ungheni 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *