AUDIO | Un nou cântec: ”Noi”, creat de doi ungheneni talentați

Vali Boghean
Vali Boghean

Și-au unit forțele și au realizat, spre deliciul fanilor, o piesă nouă. Este vorba de doi ungheneni: Vali Boghean și Ioana Isac.
Vali Boghean, originar din satul Bumbăta, s-a impus deja în muzică, fiind, la ora actuală, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți.
Ioana Isac e la începuturi, chiar dacă are deja versuri apreciate de critica literară, apreciate și de iubitorii de poezie.
Pe 12 februarie, grație muncii lor, a fost lansată piesa ”Noi”.
”E o dedicație specială pentru soția mea, Violeta”, ne-a spus Vali Boghean. Dânsul ne-a povestit și cum a început colaborarea cu Ioana Isac: ”O cunosc pe Ioana de când era copilă, ea fiind prietenă cu nepoțica mea. Evident că o urmăream, știam că e talentată. Mi-am zis să încercăm o colaborare. Și am reușit”.
Ioana Isac
Ioana Isac

”Îi sunt foarte recunoscătoare lui Vali pentru faptul că am avut ocazia să mă transform din fană în parte a echipei sale de creație!”, a declarat, la rândul ei, pentru ”Expresul”, Ioana Isac.
Tânăra a recunoscut că nu ar fi îndrăznit să-i propună lui Vali Boghean un text pentru o eventuală piesă, chiar dacă îl cunoaște de mult timp. Unde mai pui că, potrivit ei, a scrie poezii și texte care să fie puse pe muzică sunt procese diferite ca esență și scop.
”Sperăm că ne-a reușit. Apropo, nu e doar o singură piesă, urmează să fie lansate și alte câteva”, a  menționat  Ioana Isac.
Vali Boghean a precizat că deja a creat, împreună cu Ioana Isac, șase piese, iar în prezent lucrează asupra unei noi piese, a șaptea la număr. În scut timp, melomanii le vor auzi și pe acestea.
”Am format o echipă bună. Să știți că e mult mai complicat decât se pare să creezi un cântec, să găsești omul care să înțeleagă ce vrei, să aibă o maturitate emoțională mare”, a explicat interpretul, după care a subliniat că Ioan Isac e chiar talentată și că va face tot posibilul să o susțină și să o promoveze. ”Nu știu cum alții, dar pe mine mă interesează mult ce vine după noi. Mă bucur că avem mulți tineri talentați”, a mai spus dânsul.
Iată noua piesă ”Noi”


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *