La Sadova. ”Vom demonstra că noi, cei care ne dorim Unirea, suntem mai mulți”

Primarul de Sadova, Vladimir Susarenco
Primarul de Sadova, Vladimir Susarenco

Primarul de Sadova, Vladimir Susarenco, a anunțat pentru ”Expresul” că, în prezent, sunt adunate semnături de la săteni pentru Declarația de Unire.
”Le vom demonstra că noi, cei care ne dorim Unirea, suntem mai mulți. Am zis că voi cere părerea cetățenilor și așa și fac. Până la 27 martie reușim”, a subliniat dânsul, după care a adăugat: ”Voi semna Declarația de Unire în cadrul unei adunări a satului, la care oamenii să decidă ce doresc”.

Reamintim că, cu ceva timp în urmă, șeful statului, Igor Dodon, declara sus și tare că satul său de baștină, Sadova, a fost prima localitate din Republica Moldova, care a semnat Declarația de statalitate și condamnare a unionismului.
”Aceste semnături s-au făcut umblând de la casă la casă, ceea ce este o rușine. Dacă vrei să faci ceva, fă-o clar, prompt și deschis”, a comentat primarul Vladimir Susarenco.
Și secretara Consiliului local Sadova, Ecaterina Ciubuc, susține că nu poate spune nimic despre Declarația de condamnare a acțiunilor antistatale, semnată de cei opt consilieri. Or, o astfel de Declarație ar fi trebuit să fie discutată în cadrul unei ședințe de consiliu.
”Inițierea unei ședințe a Consiliului local se face printr-o dispoziție a primarului. Nu a existat o astfel de dispoziție, iar eu, ca secretar al consiliului, nu am participat la o ședință la care s-ar fi discutat despre această declarație. Nu cunosc alte detalii decât cele pe care le-am aflat din presă”, a precizat Ecaterina Ciubuc.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

  • Singurul lucru de care e interesat don-don este ca pseudostatul corupt si malign,al caruui’sef” este,si al carui unic scop este imbogatirea oligarhilor de la conducere sa-si continue existenta, indiferent de cit de miserabila si grea estea viata bietilor oameni ce il populeaza!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *