Numai tu”. O nouă încercare a luptătorului călărășean la Eurovision 2018

Constantin Cobîlean

Constantin Cobâlean, tînărul campion și antrenor la lupte libere din Călărași, va participa și în acest an la ”Eurovision 2018”. Piesa pe care o va interpreta se numește ”Numai tu”.

Constantin Cobîlean

Atât versurile, cât și muzica îi aparțin.
”Doar la audiții voi cânta piesa singur, în limba română. În cazul în care voi trece în semifinală, voi cânta împreună cu formația călărășeană ”Ember fire” și deja în limba engleză”, a precizat tânărul.
Piesa, spune Constantin Cobâlean, a fost scisă cu câțiva ani în urmă. ”Atunci, versurile au venit de la sine. Acum, peste ani, îmi dau seama că ea a fost scrisă pentru cineva anume: pentru soția mea”, a făcut el o remarcă.
Recunoaște că nu prea are mari speranțe că va reuși să ajungă pe scena mare a Eurovision-ului, căci piesa pe care o va interpreta e în stil pop-rock, ceva nou pentru el. Speră, în schimb, că evoluția sa va fi un salt mare în cariera lui muzicală.
Preferă mai mult muzica ușoară. Dar… ”Un interpret trebuie să încerce orice gen de muzică”, a specificat dânsul.
Constantin Cobîlean ne-a mai spus că a văzut anunțul cu cinci zile înainte de data limită de prezentare  a pieselor. Și-a zis să încerce.
De menționat că, Constantin Cobîlean a participat și anul trecut la ”Eurovision”, unde a interpretat  piesa ”Mama”, dar a fost descalificat pe motiv de plagiat. Zice că a învățat lecția. ”Când participi la un astfel de concurs, trebuie să ai, cu adevărat, o piesă originală”, a accentuat. Debutul în muzică și l-a făcut la concursul ”X – Factor România”, în 2014.
De atunci a înțeles că muzica va ocupa un loc important în viața sa. Acum, a trecut pe primul loc, iar sportul – pe al doilea.
În etapa națională, au fost înregistrate 28 de piese. Urmează audițiile live, semifinala și apoi finala, care se va desfășura pe 24 februarie. Câștigătorul va reprezenta Republica Moldova la Lisabona, Portugalia, în luna mai.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *