La vama Sculeni. S-a răzbunat pe fosta iubită

Un tânăr moldovean a hotărât să se răzbune pe concubina sa, cu care era în conflict. Astfel, i-a sustras actul de identitate românesc, perfectat ilegal în Italia, și l-a prezentat polițiștilor de frontieră.
Cazul a fost semnalat pe 4 ianuarie, în punctul de trecere Sculeni, se anunță într-un comunicat de presă al Departamentului Poliției de Frontieră.
În jurul orei 11.00, s-a prezentat la intrarea în Republica Moldova un microbuz de rută regulată ”Iași-Chișinău”. În timpul formalităților de control al documentelor de călătorie,un  tânăr s-a apropiat de angajatul Poliției de Frontieră, prezentând adițional și o carte de identitate, eliberată de autoritățile române pe numele unei tinere, Ecaterina, în vârstă de 37 de ani.
S-a constatat că documentul prezenta semne de falsificare.
Fiind luat la întrebări, moldoveanul le-a spus polițiștilor de frontieră că actul de identitate românesc aparține fostei iubite. Pentru a-l obține, ea a achitat suma de 300 de euro. Bărbatul a justificat denunțul său prin faptul că era în conflict cu tânăra și aceasta trebuie să răspundă în conformitate cu prevederile legii.
Polițiștii de frontieră continuă cercetările în vederea elucidării circumstanțelor, cât și atragerii la răspundere a persoanelor care se fac vinovate pe ilegalitatea comisă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *