Un hit al iernii, marca Vasile Lupu

Începutul iernii a venit cu o frumoasă surpriză pentru avocatul Vasile Lupu din Ungheni. Pe 3 decembrie, a fost lansat un nou cântec de-al domniei sale, interpretat cu mult har de Paul Surugiu-Fuego.

”Azi lansez o super piesă, un colind atipic, în care cred enorm și pe care sunt sigur că-l veți îndrăgi de la primele acorduri – PÂNĂ LA CER! O piesă simplă, pozitivă, compusă, muzică și text, de VASILE LUPU, un talentat cantautor din Republica Moldova, pe orchestrația lui VIOREL BURLACU. Sper să vă placă”, a postat interpretul pe pagina sa de facebook.
Piesa respectivă a fost, de fapt, și un fel de avanpremieră a turneului său prin țară, întitulat ”Scrisoare de decembrie”.

”Acest colind l-am scris mai demult. Acum, m-am gândit să i-l trimit lui Fuego. L-a acceptat imediat și, în câteva zile, era deja și imprimat”, a declarat pentru EXPRESUL Vasile Lupu.

Reamintim că anterior, în luna aprilie, Fuego a lansat o altă piesă semnată de ungheneanul Vasile Lupu, ”Ion și Maria”. A prins imediat la public, fiind apreciat și solicitat în concertele interpretului de peste Prut.
Se pare că și colindul ”Până la cer” este îndrăgit deja de public.
”Paul, reascult cu mare plăcere și emoții acest hit al iernii, superlativ totul! Felicitări tuturor celor care au contribuit la acest colind emoționant, frumos… ”Hai, leru-i, ler, hai până la cer/ Hai, leru-i ler, hai, leru-i, până la cer”…”, a menționat una dintre fanele lui Fuego, Viorica Copoț.
”E un minunat colind, izvorât din suflet, cu un mesaj pozitiv de o încărcătură emoțională specific acestui moment unic al anului”, a subliniat Mihaela Cernea, iar Isabela Neagu a punctat: ”Balsam muzical de gânduri puse printre rânduri ce strălucesc a nemurire…”.

Vasile Lupu cochetează cu muzica, vorba lui Fuego, de când se ține minte. Chiar dacă a lucrat, de-a lungul anilor, și anchetator, și judecător, și avocat, nu a renunțat niciodată la dragostea lui cea mare – muzica. Iată că acum este răsplătit pe deplin pentru fidelitatea sa.
Pe lângă faptul că piesele sale sunt apreciate și cântate de interpreți talentați, dânsul este invitat să participle și la diverse spectacole.

Chiar recent, pe 15 decembrie, a cântat, alături de artiști consacrați, printre care Iurie Sadovnic, Maria Mocanu sau Mircea Baniciu, în cadrul spectacolului ”Basarabia Folk” de la Palatul Național ”Nicolae Sulac” din Chișinău.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

11 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *