FOTO | În casă nouă. La Palatul Justiției din Ungheni

Judecătorii din Ungheni și Nisporeni au trecut în casă nouă. Începând cu 1 ianuarie 2018, Palatul Justiției din Ungheni și-a deschis larg ușile, chiar dacă au mai rămas să fie făcute ultimele retușuri.
Până la finele lunii ianuarie, va avea loc și ceremonia oficială de inagurare a primului și, deocamdată, unicului Palat de Justiție din Republica Moldova, construit conform standardelor europene.
Pe lângă cele opt săli de judecată, amenajate ca la carte, pe lângă birourile judecătorilor, aici există birouri speciale pentru procurori, avocați, mediatori, dar și un birou pentru presă.
Vedeți galeria foto de mai jos.
P.S. Mulțumim președintelui Judecătoriei Ungheni, Vasile Șchiopu, pentru deschidere.






 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

4 Comments

  • Frumos. Apropo, recunosc mobilierul din salile de sedinta – 5 ani in urma em creat acest fel de mobilier in Judecatoria Călărași, cand activam acolo. Cu acceptul președintelui judecatoriei din acea perioada – dl Grigore Dașchevici, un om pe cinste și foarte bun administrator – am creat personal modelul. A fost ceva inovator pentru Moldova. Toata lumea era impresionata. Cred ca cei de la Ungheni s-au inspirat din ce am realizat la Călărași. Arata cool. Succese…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *