Un nou termen limită pentru centura orașului Ungheni: mai 2018

După ce, de la începutul anului curent, au tot fost făcute promisiuni și stabilite termene exacte de dare în exploatare a drumului de ocolire a orașului Ungheni, ultimul fiind la 4 decembrie, iată că vine un nou anunț al Ministerului Economiei și Infrastructurii: centura va fi data în exploatare în luna mai 2018.
La 1 decembrie, gradul de realizare a drumului de ocolire Ungheni era de 87%.
„Nu s-a reușit absorbirea întregului grant la timp și ceea ce a rămas va fi acoperit din bugetul de stat”, a declarat ministrul Octavian Calmîc, după care a explicat: „Nu este posibil să dăm drumul spre circulație din mai multe considerente. Primul este asigurarea calității drumului și de punere a ultimului strat de asphalt, care necesită condiții de vreme favorabile. […] Mai mult, în cazul în care deschidem circulația pe acest drum, începe să intre în vigoare garanția, care are un termen de un an. Respectiv, garanția ar fi irosită”.
Reamintim că, acum două luni, Octavian Calmîc declara că lucrările centurii orașului Ungheni sunt pe ultima sută de metri.
Primul termen limită de dare în exploatare a drumului de ocolire a orașului Ungheni, cu lungimea de 7,1 kilometri, a fost în iunie 2016.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *