Cea mai bună. Activitatea i-a fost apreciată de Ministerul Educației

Tatiana Lazăr (în dreapta) împreună cu Iulia Pancu, șefa Direcției Educație Ungheni
Tatiana Lazăr (în dreapta) împreună cu Iulia Pancu, șefa Direcției Educație Ungheni

Tatiana Lazăr (în dreapta) împreună cu Iulia Pancu, șefa Direcției Educație Ungheni
Tatiana Lazăr (în dreapta) împreună cu Iulia Pancu, șefa Direcției Educație Ungheni

Premiu importat pentru raionul Ungheni! L-a adus Tatiana Lazăr, specialist principal Serviciul comunicare, relații cu publicul, tineret și sport al Direcției Educație.

Dânsa a fost declarată „Specialistul de tineret al anului 2017 din cadrul autorităților publice locale de nivelul II”, obținând astfel Premiul naţional pentru dezvoltarea sectorului de tineret, în valoare de 12 mii de lei.
Evenimentul s-a produs săptămâna trecută, la Gala Națională pentru Tineret.
”Este o onoare pentru mine, este rezultatul activității mele zilnice”, a declarat Tatiana Lazăr pentru ”Expresul”.
Muncește în acest domeniu deja al cincisprezecelea an. Deși are experiență, are cunoștințele necesare, susține că totdeauna este loc pentru mai bine, că niciodată nu e târziu să înveți lucruri noi. De aici și vine implicarea dânsei în toate proiectele și programele locale și naționale cu referire la tineret.
”Astfel simt mai bine pulsul tinerilor, acumulez noi experiențe”, explică, după care concluzionează: ”Dacă te implici, câștigi”.
Tatiana Lazăr este un exemplu pentru colegii ei mai tineri, cu mai puțină experiență. Și nu doar un exemplu, ci și o colegă bună, căci, ori de câte ori e solicitată, întinde o mână de ajutor.
Pe de altă parte, dânsa afirmă că este susținută în toate inițiativele și demersurile sale de autorități. ”Poți să fii foarte bun, poți avea idei bune și numeroase initiative, dar de unul singur nu reușești. Eu am avut norocul să fiu susținută mereu atât de Direcția Educație, cât și de Consiliul raional Ungheni”, a subliniat.
Astfel a reușit să organizeze o Săptămână a voluntariatului deosebită, cum nu au făcut-o specialiștii în domeniu din alte raioane. A reușit să creeze și să mențină Consiliul raional al tineretului, să-l pună la treabă. E o structură care lipsește în multe raioane sau există doar pe hârtie. Tot Tatiana Lazăr a reușit să obțină finanțarea unui Centru de tineret la Ungheni, care își va începe activitatea din anul 2018.
Multe ar mai fi de spus.
Toate acestea au fost observate și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, care i-a apreciat activitatea.
De notat că Tatiana Lazăr a avut parte de un premiu similar și în anul 2004. Acum a demonstrat că acel premiu nu a fost o întâmplare.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *