Bradul de la Ungheni. E deja în piață! Când va fi împodobit?

bradul din Ungheni
bradul din Ungheni

bradul din Ungheni
bradul din Ungheni

La Ungheni, bradul a fost instalat pe Piața Independenței chiar în prima zi de decembrie. Împodobirea lui, însă, va începe abia peste trei săptămâni.
”Avem deja o tradiție, ca să aprindem luminițele de pe brad în ajun de Crăciun, pe 24 decembrie. Vom respecta tradiția și în acest an”, a declarat primarul Alexandru Ambros.
Potrivit dânsului, bradul a fost achiziționat de la un gospodar din satul Pîrlița, raionul Ungheni. Costul lui e de 6000 de lei.
”Am negociat și am ajuns la acest preț. Avem, la primărie, o bază de date, cu adrese ale unor brazi bine dezvoltați, înalți, pe care proprietarii sunt dispuși să-i vândă. Astfel, anual, negociem cu acești oameni și alegem bradul pentru care proprietarul oferă cel mai acceptabil  preț”, a explicat primarul.
Bradul din acest an are o înălțime de 15 metri. Arată bine, iar unghenenii sunt nerăbdători să-l vadă împodobit.
Fiind întrebat de ce a fost instalat atât de devreme bradul în Piața Independenței, din moment ce se planifică împodobirea lui abia pe 19-20 decembrie, Alexandru Ambros a răspuns că primăria nu a vrut să riște, căci, în condiții meteo nefavorabile, este foarte greu să ajungi la gospodăria de unde a fost luat acest brad.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *