La un pas de a provoca o tragedie

Poza – simbol

Un șofer din Călărași a fost la un pas de a provoca o tragedie, informează unimedia.info.

Deplasându-se haotic pe străzile orașului, în apropiere de Spitalul raional Călărași, acesta a fost la un pas de a se lovi frontal cu un alt automobil care venea în întâmpinare. Inspectorii de patrulare, fiind în apropiere, au observat momentul. Imediat au stopat mașina pentru verificări.

La volan s-a dovedit a fi un bărbat de 41 de ani, locuitor al orașului Călărași. Acesta se afla în stare de ebrietate, având o concentrație de alcool de 1,72 mg/l în aerul expirat.

De menționat că gradul minim al concentrației de alcool în sânge este de 0,5 g/l, iar gradul minim al concentrației de alcool în aerul expirat – de 0,3 mg/l, este o decizie aprobată de Guvern la începutul acestui an.
Mai mult, fiind verificat în baza de date, inspectorii de patrulare au stabilit că de la începutul anului, șoferul este depistat la volan în stare de ebrietate deja a treia oară, fiindu-i privat dreptul de conduce încă din iunie 2017.
Bărbatul riscă o pedeapsă cu amendă de până la 42.500 de lei cu privarea dreptului de a conduce mijloace de transport de la trei la cinci ani.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *