Zece motive pentru care trebuie să vă abonați la EXPRESUL

A început campania de abonare la ziare și reviste. Aici aveți zece motive pentru care merită să vă abonați la ziarul regional EXPRESUL, ziarul de care ai nevoie: 
1.EXPRESUL e unicul ziar din regiune, care abordează subiecte din trei raioane: Ungheni, Nisporeni, Călărași, astfel că aveți posibilitatea să aflați ce se mai face și pe la vecini, să preluați din experiența lor, să faceți o comparație cu ce este la dumneavoastră acasă.
2. EXPRESUL este unicul ziar din regiune care are o pagină întreagă de opinii, făcute publice, fără pic de cenzură.
3. EXPRESUL apare în fiecare zi de vineri, în 12 pagini, la un preț aproape simbolic. Abonamentul pentru o lună e de doar 9 lei!
4. EXPRESUL vă oferă, săptămânal, minimum 22-25 de știri, reportaje, interviuri plus numeroase sfaturi utile, rețete, meteo, calendar creștin-ortodox etc.
5. EXPRESUL are un design atractiv, cu numeroase fotografii, e ușor de citit, fiind structurat în conformitate cu subiectele abordate și tendințele de ultimă oră.
6. EXPRESUL vine în casele dumneavoastră cu știri proaspete, analize, declarații de ultimă oră. Ceea ce veți ziti în ziarul EXPRESUL azi, pe site-ul Expresul.md veți citi mult mai târziu – peste o săptămână sau și mai mult. Unele articole le veți găsi doar în ziarul EXRESUL.
7. EXPRESUL este un ziar pe care îl veți avea la îndemână toată săptămâna, astfel ca să nu scăpați nici o știre sau alt material jurnalistic.
8. EXPRESUL este realizat de profesioniști, de oameni care au studiile și experiența necesară în domeniu, care știu să selecteze pentru dumneavoastră cele mai interesante știri.
9. EXPRESUL este publicația în permanentă schimbare, care nu se teme de experimente, de nou. În EXPRESUL nu există cenzură! Scriem despre tot și toate fără nici o reținere.
10. EXPRESUL vine cu energia pozitivă a întregii echipe.
Și încă ceva: un ziar în casă e un… lux.
Dacă nu ne permitem, la ora actuală, luxul de a călători prea mult, de a avea o mașină sau alte obiecte scumpe, pe care ni le dorim cu adevărat, iată că putem să ne permitem luxul de a avea o publicație periodică – EXPRESUL!
E cel mai simplu. Mergeți la poștă și, cu doar 9 lei pe lună, perfectați-vă un abonament. Astfel veți fi în pas cu timpul, cu ultimele știri, veți fi mult mai informați, ceea ce înseamnă că veți putea face oriunde și oricând cea mai bună alegere!


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *