Accident grav la autogara din Ungheni

Un autobuz de pe ruta Soroca-Ungheni a lovit șase persoane chiar pe platoul de așteptare a autogării. S-a întâmplat între ora 13.00-13.30, în ziua de vineri, 24 noiembrie.
Potrivit martorilor, autobuzul a pornit brusc din loc, făcând șase victime.
”A mers vreo patru metri și a lovit câțiva oameni. Au fost deja două ambulanțe și i-au luat pe cei  grav răniți. Eu cred că șoferul nu a fost atent. Lumea, cum era grămadă, a avut de suferti”, a povestit unul dintre martori.
”Să zicem că-i vinovat șoferul, dar mă iertați, chiar să stai în fața autobuzului? Veniți în fiecare zi la gară să vedeți cum se comportă oamenii, cum stau pe carosabil, pe unde vor”, s-a inclus altul în discuție.
Șoferul autobuzului se afla în stare de șoc. ”Nu știu, nu țin minte”, doar atât a putut spune.
Pasagerii autobuzului care se îndreptau spre Soroca au rămas mai bine de o oră în frig. Încă nu știau cum vor ajunge acasă: li se va oferi un alt autobuz sau acesta, după investigațiile ce se impun, își va continua drumul.
Autobuzul nu a avut de suferit.
”Suntem o mulțime de studenți, așteptăm de vreo oră aici. Noi mergem spre Bălți cu acest autobuz. Am solicitat să ni se ofere alt transport, dar nu au de unde. Ce să facem?”, se plângeau aceștia.
Vom reveni cu detalii.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

3 Comments

  • Pentru ca oamenii sa nu ste pe carosabil , trebui sa fie organizat locuri speciale amenajate pentru pasageri si carosabil dpecial pentru transport dar nu cum e in momentul dat fiecare merge cum doreste si ca rezultat tot omul este de vina . Nu , nu omul ci infrastructura gari !

    Reply
  • Sa nu vb mult si degeaba gara e buna ca structura, e asa de cind țin minte eu , si 30 de ani in urma pietoni erau ca si azi, nu dați vina in vint…. șoferul trebue sa fie atent si punct…. daca ma aflu pe carosabil nu dau motiv nimănui sa Dee in mine…. șoferul tras la răspundere … cu atit mai mult ca e inca in gara!!!!!

    Reply
  • Accidentul s-a întâmplat la vineri, 24 noiembrie, ora 13:19, mai exact și au fost două persoane lovite, nu șase, eu fiind unul dintre acei martori oculari.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *