Un poloboc de aur la Călărași și unul la Ungheni

Tudor Arhip din Sadova Călărașilor și Tudor Șeptelici din Ungheni au revenit acasă, de la Zilele Naționale ale Vinului, organizate la finele săptămânii trecute, cu câte un butoi nou-nouț, a câte 100 de litri fiecare.
Ei se numără printe cei 8 învingători ai tradiționalului concurs ”Polobocul de Aur”, iar vinurile lor au fost alese dintr-un număr de peste 500 de probe.
Tudor Arhip a fost premiat la nominalizarea „Vin tânăr din soiuri tehnice”, categoria „vin alb”, iar Tudor Șeptelici – la nominalizarea „Vin tânăr din soiuri tehnice”, categoria „vin roşu”.
De notat că acest concurs, întitulat ”Polobocul de Aur”,  a ajuns deja la ediția a XV-a, fiind organizat, an de an, de Camera de Comerț și Industrie.
În anul curent, au concurat, la etapele regionale, peste 500 de vinuri de casă, dintre care 104 au ajuns la etapa republicană.
„Polobocul de Aur” are deja o popularitate mare și este așteptat de către producătorii de vinuri de casă. Pe parcursul celor 15 ediții au fost prezentate peste 7300 de mostre de vin, dintre care peste 150 au devenit învingătoare.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *