Boxerul Constantin Bejenaru: ”Dodon este un trădător care încearcă să îngroape Moldova”

Constantin Bejenaru
Constantin Bejenaru

Constantin Bejenaru
Constantin Bejenaru

Constantin Bejenaru, câştigător al centurilor WBC International și WBC Americans Continental, originar din Ungheni, a declarat pentru ”Jurnal de Chișinău”: „Dodon este un trădător care încearcă să îngroape Moldova. Cum poți să te aliniezi unei ţări ca Rusia, în care corupția e la cote maxime, iar fărădelegea e la ea acasă? Cum poţi să te asociezi cu regimuri dictatoriale precum Coreea de Nord, îndepărtându-se de ţările civilizate ale Europei şi Occidentului?!”.
Asta, după ce a fost întrebat ce crede despre  gestul trupei DoReDos, care a reprezentat Republica Moldova la un concurs de muzică din Federația Rusă, pe care l-a și câștigat, dar s-a fotografiat cu drapelul regiunii separatiste transnistrene.
Referindu-sela acest gest, pugilistul a răspuns: „Cum să faci astfel de poze știind ce a fost și ce se întâmplă în continuare în stânga Nistrului? E trădare de patrie! Într-o ţară normală, astfel de personaje nu ar mai apărea nicăieri, ba chiar ar putea fi judecate pentru asemenea fotografii”.
Și mai mult l-a indignat gestul lui Igor Dodon, care, imediat ce au revenit acasă, le-a conferit celor trei membri ai trupei titlul de „Artist emerit al Republicii Moldova”.
De notat că boxerul unghenean are pe echipamentul său, în timpul meciurilor, imaginea a trei drapele: al Republicii Moldova – statul în care s-a născut, al României – unde s-a format ca sportiv, şi al SUA – care îi oferă posibilitatea să progreseze


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

  • SALUT CONSTANTINE ;BINE MAI VEZI LUCRURILECUM STAU IN TARA CA CUM LE VAD SI EU;FIINDSI EU AIC ;MULTA LUMEA DE ACOLO PARCA*S CIORI ;UNDE DUCE HUNTA ASTA DE HOTI MOLDOVA ??????

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *