Pentru amatorii de călătorii. Interesant, comod, fără probleme

Cum ar fi să parcurgi distanța Chișinău – Bălți și să achiți 40 de lei? Sau, poate Chișinău – Iași cu doar 60 de lei? Pare imposibil, nu-i așa?

Din 28 septembrie 2017, călătorește spre toate localitățile din Republica Moldova, dar și din străinătate la un preț mai mic ca de obicei.
Haicumine.md conectează conducătorii auto cu locuri libere în mașină și pasagerii care călătoresc în aceeași direcție, iar împreună împart emoţii, experienţe, dar şi costurile pentru combustibil.
Cu o zi înainte de lansare, s-au înregistrat deja peste 1200 de utilizatori și au fost plasate nu mai puțin de 300 de curse naționale și internaționale.
Mai mult, pentru siguranța pasagerilor, dar şi a șoferilor, după fiecare cursă, utilizatorii vor lăsa recenzii despre fiecare cursă pe site-ul haicumine.md. Pentru fiecare recenzie, vor primi puncte, care vor fi utilizate ca reduceri pentru vacanțele oferite de o agenție de turism. Suma reducerii va începe de la câteva sute de lei până la câteva mii, spre orice destinație turistică.
De altfel haicumine.md, va lansa și un proiect televizat în care vedetele de la noi vor fi testate la examenul de șoferie şi nu doar, în timp ce parcurgem împreună cu ei un traseu din Moldova. Mai multe urmează, dar până atunci… hai cu mine!
Haicumine.md este un proiect realizat de catre APentru amatorii gentia de turism „Favorit-Tur”, cu suportul PNUD Moldova în cadrul proiectului „Dezvoltarea afacerilor inovatoare pentru o creștere economică locală durabilă”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *