O nouă inițiativă a unghenenilor: ”Eminescu să-i unească”

Liceul ”Mihai Eminescu” din Ungheni
Liceul ”Mihai Eminescu” din Ungheni

Liceul ”Mihai Eminescu” din Ungheni
Liceul ”Mihai Eminescu” din Ungheni

O asociație națională a liceelor ce poartă numele lui Mihai Eminescu. Asta își dorește proaspătul director al Liceului ”Mihai Eminescu” din Ungheni, Petru Langa.
Potrivit dânsului, anume instituția pe care o conduce este ”școala școlilor” în Ungheni, având o tradiție de peste 70 de ani și absolvenți cu care se mândrește nu doar Republica Moldova, ci și o lume întreagă.
”Avem nevoie de parteneriate, care să ne ofere oportunitatea unor noi schimpuri de experiență, a implementării unor proiecte în comun. Pentru început, vom încerca să creăm astfel de parteneriate cu liceele ce poartă numele lui Mihai Eminescu din Republica Moldova”, a spus directorul. Lucrul în acest sens deja a început.
E în plin proces crearea unei baze de date cu toate liceele ”Mihai Eminescu” din Republica Moldova.
”Ne gândim ca mai târziu să trecem și Prutul, să încercăm să creăm parteneriate cu instituții similare și din România”, a mai spus Petru Langa.
Dânsul este încrezător în reușită, mai ales că, așa cum a recunoscut, are experiența creării unui parteneriat între Asociația raională de fotbal, pe care o conduce, și o asociație similară din Suceava.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *