Primăria Nisporeni pe mâna a doi burlaci

Cifra doi se pare că îi poartă noroc primarului de Nisporeni, Grigore Robu. După ce a activat 22 de luni fără niciun adjunct, iată că, pe 24 mai, grație votului a 22 de consilieri orășenești, dânsul  s-a ales cu un viceprimar.
Îi zice Petru Bouroș și este cu cinci ani mai mare decât primarul, care are vârsta de 29 de ani. Ambii sunt burlaci, dar asta, după cum susține Grigore Robu, nu este un neajuns, ci, mai degrabă, o calitate.
”Suntem tineri și energici. Sper să facem echipă bună cu noul viceprimar. Sunt sigur că vom mișca și mai repede lucrurile spre bine în orașul Nisporeni”, a declarat pentru ”Expresul” Grigore Robu.
Dânsul a precizat că ”a ochit” mai demult candidatura lui Petru Bouroș la această funcție, dar a decis să o propună Consiliului orășenesc numai după ce a discutat cu fiecare consilier în parte și i-a convins că el va fi omul potrivit la locul potrivit.
Un detaliu important care, cel mai probabil, a și fost decisiv în alegerea viceprimarului, a fost faptul că el e o persoană apolitică. ”Nu a fost ușor, dar am înțeles că numai prin dialog se rezolvă toate problemele și se poate ajunge la un numitor comun”, a mai făcut o remarcă primarul.
Potrivit dânsului, acum, când are un adjunct, o parte dintre activitățile zilnice de la primărie vor trece în grija viceprimarului.
”Petru Bouroș se va ocupa de monitorizarea lucrului de salubrizare în oraș, de comunicarea cu  cetățenii, va fi implicat în proiectele ce vizează achizițiile publice, mai  ales că a lucrat în acest  domeniu și are o experiență bună, care ne va prinde bine”, a specificat dânsul.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *