Nu au stat mult pe gânduri, nu au stat nici la taclale. Au purces imediat la acțiuni.

În fotografie: brigada de arbitri din Ungheni (Dumitru Cebotaru, Vitalie Barila, Ghenadie Bereghici).

În fotografie: brigada de arbitri din Ungheni (Dumitru Cebotaru, Vitalie Barila, Ghenadie Bereghici).

Imediat ce au semnat Acordul de colaborare între Federația Raională de Fotbal Ungheni și Asociația Județeană de Fotbal  Suceava, au și început a implementa cele planificate.
Astfel, la început de mai, o brigadă de arbitri din Ungheni a mers la Suceava, unde a oficiat meciuri din cadrul Campionatului județean, liga a IV-a și a V-a.
Astfel, Vitalie Barila a fost desemnat arbitru principal în meciul CS Gura Humorului – ACS Șomuz Fălticeni din liga a IV-a, iar Dumitru Cebotaru – în meciul AS Voința Hîrtop – CS Sporting Bunești din liga a V-a. La ultimul meci a asistat și unul dintre cei mai buni arbitri ai României, recunoscut de toată lumea fotbalistică, Gheorghe Constantin, fost șef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, observator UEFA. Dânsul și-a împărtășit cu drag experiența, a venit cu sfaturi utile pentru arbitrii ungheneni.
”Cu siguranță, această deplasare a fost de un real folos pentru arbitrii noștri. Au avut ce învăța de la colegii lor din România. Rămâne ca să transpună în practică la noi, în meciurile de aici, ceea ce au luat de acolo”, a menționat Petru Langa
În scurt timp, pe 27-28 mai, o brigadă de arbitri d ela Suceava va veni la Ungheni, unde va arbitra două meciuri.
Atunci, vor avea posibilitatea să-i vadă în lucru pe arbitrii de peste Prut toți cei interesați de fotbal.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *