Mărțișor 2017 la Ungheni

Primăria orașului Ungheni și Palatul de Cultură vă invită la Festivalul Internațional de Muzică  ”Mărțișor – 2017”  ediția 51, care se va desfășura în perioada 1-10 martie. Deschiderea Festivalului va avea loc pe data de 1 martie, ora 17:00. Intrarea la concert este liberă. De asemenea în perioada 1-10 martie vă invităm să participați la Expoziția – târg de mărțișoare confecționate – ”Mărțișoare cu fantezie și îndemânare” , în holul Palatului de Cultură Ungheni. Pe data de 3 martie, ora 17:00 va avea loc un  concert cu participarea Ansamblului Academic de Stat”Joc” , intrarea este cu invitație.
Ansamblul de dans ”Struguraș” va evolua de pe data de 4 martie,ora 17:00,  intrarea este liberă. Pe data de 5 martie, ora 15:00, se va desfășura un concert cu evoluarea studiourilor artistice de la Palatul de Cultură ,”Caleidoscop primăvăratic”.
Închiderea Festivalului Internațional de muzică   ”Mărțișor – 2017” va avea loc pe data de 10 martie, ora 17:00. Vă invităm la un concert cu evoluția ansamblurilor de muzică de estradă ”X-BAND”, ”Respect”, ”Bravissimo”, ”Accelerat”. Intrarea este liberă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *