Mărțișor 2017 la Călărași

Imagine simbol: diez.md

Imagine simbol: diez.md

Festivalul ”Mărțișor 2017” promite a fi unul bogat în evenimente și la Călărași. Startul va fi dat de orchestra de muzică populară ”Ciobănaș” și ansamblul de dansuri populare ”Codrenii” pe 1 martie. Spectacolul va începe la ora 17.00 și va avea loc la Casa raională de Cultură, intrarea va fi liberă.
”De fapt, intrarea va fi liberă la toate spectacolele pe care le vom avea în cadrul Mărțișorului”, a precizat Dumitru Trifan, șeful Direcției Cultură și Turism.
Tot la ora 17.00, doar că deja pe 3 martie, va crea atmosferă de sărbătoare ansamblul de cântece și dansuri populare ”Fluieraș”. Iar duminică, pe 5 martie, elevii de la Școala de Arte vor prezenta spectacolul ”Un mărțișor din inima copiilor”.
În ajun de 8 martie, adică pe 7, renumiții artiști ai poporului, Mihail Munteanu și Olga Ciolacu, vor cânta ”Cu drag de tine, femeie”. Festivalul se va încheia cu un spectacol muzical, pe care îl vor prezenta ansamblurile vocal-instrumentale ”Ember Fire” și ”Orfeu” din Călărași.
”Ne-am străduit, de această dată, să aducem la festival toate genurile de muzică, pentru toate gusturile”, a concluzionat șeful Direcției Cultură.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *