Mărțișor 2017 la Nisporeni

Sursa: aburi-de-cafea.blogspot.com

Sursa: aburi-de-cafea.blogspot.com

Potrivit Aureliei Andronache, șefa Secției Cultură și Turism Nisporeni, Festivalul ”Mărțișor” va fi deschis oficial, ca de obicei, pe 1 martie, la Centrul de cultură și tineret ”Luceafărul”, unde vor evolua colective artistice-model din raion, printre care: ansamblul de muzică și dansuri populare ”Moștenitorii”, ansamblul de vioriști al Școlii de muzică din Nisporeni, ansamblului folcloric ”Doina Codrilor” din Vărzărești. ”Celor prezenți le vom oferi în dar câte un mărțișor, așa cum făceam și în anii precedenți”, a spus dânsa. Cu mărțișoare și flori vor fi întâmpinați nisporenenii și pe 6 martie, la concertul formației ”Milenium”.
Pe 10 martie, Teatrul dramatic de la Casa de cultură din Vărzărești va prezenta un spectacol dedicat primăverii, iar Teatrul de păpuși din Iurceni va merge cu spectacole prin grădinițele din orașul Nisporeni.
Apropo, colectivele artistice locale vor fi gata să meargă, la solicitarea primarilor, în orice localitate din raion cu spectacole dedicate ”Mărțișorului”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *