Horoscop săptămînal. 6 – 12 februarie

Berbec
Săptămâna debutează cu stări de spirit contradictorii, de aceea fii prudent și ocupă-te doar de activități ușoare. Sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine să te îngrijești corespunzător. Controlează-ți reacțiile, dozează-ți eforturile și stabilește un plan de acțiune.
Taur
Ar fi bine să asculți sfaturile prietenilor și a persoanelor din segmentul profesional care îți susțin proiectele socio-profesionale și-ți apreciază eforturile. Ești bine văzut în mediul în care lucrezi, iar mulți vor să profite de poziția ta socială.
Gemeni
Ești foarte solicitat în planul profesional, mai ales de către șefi sau autorități ale diverselor instituții oficiale. Se întezăresc activități deosebite, iar în această săptămână se pun bazele viitoarelor colaborări pe termen lung.
Rac
Este o săptămână în care vei avea multe și mărunte de făcut în plan profesional. Indiferent de situația în care te afli, spre finele acestei perioade vei constata că ți-ai schimbat ceva din filozofia de viață și probabil și din stilul de viață.
Leu
Prima parte a săptămânii evidențiază aspectele financiare comune cu alții, achitarea facturilor sau discuțiile cu instituțiile financiare. Sunt posibile rezolvări, dialoguri fructuoase, însă nu slăbi vigilența și verifică atent fiecare document sau fiecare sursă de informații.
Fecioara
Relațiile cu ceilalți și colaborările în care ești implicat îți deschid săptămâna. Răsturnările de situație pot fi frecvente și neobișnuite, de aceea evită să te bazezi pe cele discutate sau parafate în prima parte a săptămânii.
Balanța
Ai mult de lucru în prima parte a săptămânii, de aceea ar fi bine să alcătuiești un plan de acțiune și să-l urmărești îndeaproape. Datorită forfotei de la locul de muncă, sănătatea devine vulnerabilă. Dozarea eforturilor, odihna și o dietă potrivită ți-ar fi de mare folos.
Scorpion
Relațiile sentimentale și cele amoroase îți deschid săptămâna. Discuții, activitți comune, planuri de viitor, dar și iluzii, dezamăgiri, minciuni. Fii prudent și nu lua de bun chiar tot ce se petrece pe acest segment, pentru că aparențele sunt foarte înșelătoare.
Săgetător
Luni și marți îți sunt favorizate activitățile domestice și relațiile cu membrii familiei. Poți desfășura mai ușor curățenii, reparații de anvergură sau reamenajări ale spațiului de locuit. Sunt posibile discuții aprinse și zgomotoase cu partenerul.
Capricorn
O săptămână cu multe discuții, călătorii pe distanțe scurte și activități intelectuale. Persoanele din anturajul apropiat îți vor fi în preajmă, te vor solicita pentru diverse scopuri mai mult sau mai puțin comune, astfel că tot acest iureș te va obosi.
Vărsător
Săptămâna îți aduce noutăți financiare dinspre locul de muncă. Este vorba de primirea salariului, a unei prime sau a unui favor neașteptat, dar util. Prudență la cheltuieli, pentru că veniturile sunt oscilante și sub așteptări.
Pești
Ai mult elan la începutul săptămânii, astfel că poți rezolva diverse treburi restante. Hărnicia de care dai dovadă îi poate deranja pe unii, pentru că fără să-ți dai seama vei fi tentat să te implici și în treburile lor.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *