Start distracțiilor de iarnă, toată lumea la schi!

După o pauză de doi ani, iată că pârtia de schi de la Ciorești a fost redeschisă. Primii amatori de schiat și-au făcut apariția pe dealul Răcătăului luni, pe 9 ianuarie. Aici i-au întâlnit, cu un păhărel de vin fiert, Nicolae Armasari, cel care în fiecare iarnă așteaptă zăpada ca pe o mană din cer, pentru a putea oferi în arendă cele 100 de seturi de schiat, în care a investit o sumă frumușică.
Iată că, după două ierni fără zăpadă, se pare că norocul i-a surâs și dânsului, iar echipamentul pentru schiat va fi solicitat.
”Muncim intens la pregătirea pârtiei. La finele săptămânii vom fi gata să primim chiar și sute de vizitatori”, a declarat dânsul pentru ”Expresul”. Nicolae Armasari și-a exprimat speranța că pârtia va fi așa cum și-o doresc amatorii de schi.
”Deși săptămâna trecută a nins mult, din cauza vântului puternic zăpada a fost spulberată de pe deal. Acum timpul s-a mai domolit și sperăm să mai ningă și să vină cât mai multă lume la pârtie”, a mărturisit dânsul.
Ca și în alți ani, Nicolae Armasari va oferi echipamentul tuturor doritorilor. Prețul va rămâne neschimbat – circa 200 lei pentru o zi. ”Oamenii sunt săraci și nu putem cere mai mult”, a făcut dânsul o remarcă, după care a specificat: ”Acest preț presupune nu doar chiria echipamentului, ci și transportarea schiorilor cu tractorul în deal și, desigur, câte un păhărel cu vin fiert”.
Fiind întrebat despre amenajarea pârtiei cu un teleferic, Nicolae Armasari a menționat că toate  rămân deocamdată în proiect. Or, în prezent se pare că, în afară de el, nimeni nu mai este interesat să investească bani aici. Chiar și așa, dânsul susține că nu va renunța la idee. Până atunci, nu-i rămâne decât să aștepte ca măcar natura să fie mai îngăduitoare și să aducă zăpadă din plin.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *