Pentru nevoiași pe fundal de muzică clasică

Imagine simbol: Cuget Liber

Imagine simbol: Cuget Liber

Circa 5000 de lei, haine, încălțăminte, jucării pentru copii și produse alimentare. Toate au fost adunate într-o singură zi, grație unui grup de studenți de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, care au venit la Nisporeni și au susținut un concert de caritate. Evenimentul s-a produs pe 22 decembrie la Casa națională de cultură și a adunat un public numeros, dornic să se delecteze cu muzică de calitate și, totodată, să întindă o mână de ajutor familiilor nevoiașe din oraș.
Astfel, cei care au venit la concert au plătit câte 25 de lei pentru bilet, dar au și adus cu sine câte o sacoșă cu tot ce au dorit să doneze copiilor din familiile social-vulnerabile din Nisporeni.
”Organizarea unor astfel de concerte la Nisporeni este o practică relativ nouă, dar care ne dorim să o transformăm în tradiție”, a declarat Grigore Robu, primarul de Nisporeni, precizând că evenimentul respectiv a avut loc cu sprijinul primăriei, dar la inițiativa grupului de studenți de la Chișinău. Aceștia, de altfel, au mai susținut un concert la Nisporeni, vara trecută.
Atât banii, cât și obiectele colectate vor ajunge la cel puțin zece familii nevoiașe din Nisporeni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *