Moș Crăciun și Fulguța au pornit prin Călărași

În fotografie: Moș Crăciun și Fulguța

În fotografie: Moș Crăciun și Fulguța

Caravana lui Moș Crăciun a pornit la drum. Începând cu 22 decembrie, Moșul, împreună cu nepoțica sa, Fulguța, au mers și încă mai merg pe la fiecare instituție publică din orașul Călărași, pentru a oferi cadouri în prag de sărbători.
Primul popas l-au făcut la Centrul ”Dorința”. Apoi au urmat cele două școli sportive din oraș, ”Mihai Viteazul” și Școala Sportivă Specializată de Rezerve Olimpice, cele două grădinițe, ”Licurici” și ”Guguță”.
Moș Crăciun și Fulguța au mai mers la câțiva pensionari, la persoane țintuite la pat, cărora le-a oferit câte un pachet cu produse alimentare.
”O doamnă ne-a primit chiar cu lacrimi în ochi, nu pentru că i-am adus cadou, dar pentru că i-am pășit pragul și am întrebat-o de sănătate”, ne-a dezvăluit, ulterior, Fulguța.
Potrivit dânsei, campania va dura până pe data de 31 decembrie. Până atunci, vor ajunge în multe case, pentru a le reda zâmbetul unor copii, dar și adulți ce se confruntă cu mari probleme.
”Am constatat că cei mici chiar cred în Moș Crăciun. Ei se bucură nu pentru cadorile pe care le aducem, dar pentru că au posibilitatea să recite o poezie la ureche Moșului, să-i stea pe genunchi sau să-l apuce de barbă”, a mai spus Fulguța.
Probabil, vă întrebați cine este, totuși, Moș Crăciun și Fulguța? Ei bine, Moș Crăciun e însuși viceprimarul orașului, Victor Ambroci, iar Fulguța – Valentina Stratan, specialist tineret și sport la Primărie.
De notat că Primăria Călărași a procurat aproape 1400 de cadouri, pentru a le oferi și celor mici, și celor mari. ”La Călărași se simte deja magia sărbătorilor, orașul a îmbrăcat straie de sărbătoare, așteptăm sa cadă și zăpada pentru un tablou întreg”, a menționat, la final, Valentina Stratan.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *