Horoscop săptămînal. 23 – 29 ianuarie

Berbec
În această săptămână poți aștepta vești legate de bani, poate chiar o propunere financiară pe care nu o poți refuza. De asemenea, vei avea parte de multe întâlniri, unele cu prietenii, altele cu rudele. O invitație specială va veni spre sfârșitul săptămânii.
Taur
Porți discuții care te vor motiva și te vor împinge să faci primii pași pentru ca lucrurile să se așeze așa cum îți dorești tu. Cineva din familie te surprinde când se hotărăște să facă o schimbare pe care o așteptați cu toții.
Gemeni
O să ai un motiv de sărbătorit, așa că te înconjori de oameni dragi și porniți distracția. Partenerul de viață vrea să discutați serios despre viitorul vostru de cuplu. Nu ignora sănătatea și micile simptome care apar.
Rac
Unele discuții de familie te fac să vezi cu alți ochi planurile pentru următoarele săptămâni. Nu împrumuta bani unei persoane pe care nu o cunoști foarte bine sau care are o reputație îndoielnică.
Leu
Faci planuri pentru achiziții necesare în casă. După mai multe calcule știi exact cum trebuie să procedezi pentru a nu rămâne cu portofelul gol, dar și pentru a obține ceea ce ai nevoie. Ferește-te de persoanele manipulatoare.
Fecioara
Apare un prilej de mare bucurie și are legătura cu familia. Dar nici de ceea ce se întâmplă la birou nu te poți plânge. Ai scăpat de o persoană care strica atmosfera și acum toata lumea muncește cu spor.
Balanța
Veștile bune vin de la o femeie. Va fi o perioadă favorabilă pentru întâlnirile romantice, mai ales în cazul celor care nu sunt implicați într-o relație. Lasă-te purtat de val și nu îți mai calcula fiecare pas dinainte.
Scorpion
Discuțiile profesionale vor ajunge în punctul pe care îl vizezi de multă vreme. Nu poți să nu iei în seamă ofertele primite, pentru că sunt mult prea tentante. O persoană din altă țară aduce vești bune sau chiar surprize de ordin romantic.
Săgetător
Experimentezi ceva ce ți-a recomandat un amic și ești impresionat. Nu aveai mare încredere în gusturile sale, dar acum ești uimit. În a doua parte a săptămânii stai mai mult pe acasa cu cei dragi.
 
Capricorn
Ești foarte generos cu cei dragi, mai ales cu partenerul de viață, căruia îi vei îndeplini un vis mai vechi. Faci o achiziție care îl va impresiona. Micile detalii vor face diferența. Îți dai seama cât de important este să spui o vorbă bună unui om aflat la nevoie.
Vărsător
Veștile bune legate de un prieten te fac și mai emoționat. Planurile mari de abia acum trebuie să fie puse în aplicare. La birou, șeful vrea să facă unele schimbări pe care le aștepți de luni bune.
 
Pești
Oferi sprijin unei cunoștințe care nu trece printr-o perioadă foarte bună. Experiența te învață cât este de important să îți trăiești viața exact așa cum îți dorești. Nu este exclus să faci modificări în viața t.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *