Rockerii din Ungheni cuceresc Romania!

După ce și-au lansat, la început de decembrie, primul album într-un local din iași, iată că băieții de la ”The Wax Road” au mers la Brașov, pentru a participa în finala GBOB Romania 2016, un concurs internațional care promoveaza trupele și muzica alternativă.
A fost un weekend plin de emoții tari! Au recunoscut ei înșiși în postările de pe facebook.
În primul rând,  au rămas impresionați de calitatea organizării și de scena imensă, pe care au cântat alături de alte 15 formații.
”Spre deosebire de semifinala la care am participat, aici chiar am rămas surprinşi de fiecare trupă, toţi au fost foarte pregătiţi şi au avut prestaţii foarte interesante atât pe partea muzicală, cât şi a show-lui”, avea să menționeze ulterior Iarosolav Cojocaru, managerul și producătorul ”The Wax Road”.
Chiar dacă nu au luat premiul mare, baieţii au rămas mai mult decât satisfăcuţi. Ei au obţinut un premiu important, de care sunt foarte mândri – o invitație la festivalul Electric Castle, care se numărăr printre primele 10 festivaluri din Europa.
Notă:
Electric Castle este un festival de muzică din România, ce se desfășoară în fiecare an la Castelul Bánffy din Bonțida, Transilvania. Festivalul îmbină diverse genuri musicale (rock, reggae, hip hop, muzică electronică sau indie) cu tehnologia, patrimoniul și cultura alternativă.
Tradițional, se desfășoară vara și adună zeci de mii de oameni.
În 2016, timp de patru zile, 121 mii de oameni au trecut porțile Castelului și peste 200 de artiști au urcat pe scenele festivalului.
Iată că în vara anului 2017 și ”The Wax Road” de la Ungheni va urca pe scena acestui important festival și va fi aplaudat de mii de spectatori.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *