Minunea s-a produs! Și-au primit cadoul promis acum un an


Exact cu un an în urmă, la grădinița ”Povestea” din Nisporeni urma să ajungă Moș Crăciun cu un cadou consistent – 1000 de euro. Se pare că sania Moșului se împotmolise prin nămeți și n-a mai ajuns atunci.
Iată că minunea s-a produs săptămâna trecută. Moș Crăciun, în persoana directorului general al SA ”Termoelectrica” din Chișinău, Veaceslav Eni, a poposit la grădinița din Nisporeni.  A adus darul promis. Mai mult ca atât, a adus și alte daruri pentru copiii de aici.
”Prietenia dintre ”Termoelectrica” și grădinița ”Povestea” a început cu un an în urmă, grație  concursului ”Moldova Eco-Energetică -2015”, la care au participat ambele instituții. Am decis atunci ca premiul câștigat de noi să îl donăm grădiniței din Nisporeni. Ne bucurăm că am reușit să aducem un motiv în plus de bucurie pe chipul copilașilor de aici”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.
Gazdele au recunoscut că nu s-au așteptat la surpriza oferită, chiar de 1 decembrie, de către ”Termoelectrica” Chișinău. Deja uitaseră de promisiunea făcută acum un an.
”Oaspeții noștri ne-au explicat că au așteptat premiul un an și, imediat ce l-au primit, au venit să ni-l ofere”, ne-a comunicat Tatiana Cociu, directoarea grădiniței ”Povestea”.
Amintim că cele 1000 de euro, donate grădiniței, constituie premiul obținut de ”Termoelectrica” S.A. în cadrul concursului ”Moldova Eco-Energetică – 2015”, pentru cel mai bun proiect de eficiență energetică în sectorul energetic. Grădinița ”Povestea” s-a ales atunci doar cu o diplomă de mențiune.
Tatiana Cociu ne-a spus că va cheltui banii așa cum și-a propus inițial – pentru  achiziționarea jucăriilor în toate cele 9 grupe din instituție.
Pentru fapta lor bună, oaspeții din Chișinău au fost răsplătiți cu cântece și dansuri, interpretate de copiii de la grădiniță, astfel că ei au revenit acasă plini de energie pozitivă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *