444 de ediții de ”Expresul”. Suntem pe drumul cel bun!

În acest an, ”Expresul” a trecut de cifra 400. În ediția din 22 ianuarie, scriam: ”Motiv de mândrie: avem 400 de ediții de ”Expresul”!”.
Iată că la sfârșit de an, avem un nou motiv de mândrie: am ajuns la ediția 444.
Ce mai, este un număr care stârnește, vrei-nu vrei, curiozitate și chiar magie, dacă vreți.
Și, așa cum curiozitatea dă târcoale cu regularitate pe la redacție, iar în regiunea noastră nu cunoaștem vreun expert în numerologie care să ne poată explica semnificația acestui număr, am decis să ”răscolim” nițel internetul. Măria sa, Google, le știe pe toate.
Imediat ce am scris cifra 444, am găsit și explicațiile.
”444 – acest număr poartă vibrația speranțelor și a viselor personale. Când observi acest tipar numeric, ar trebui să cunoști faptul că te afli pe drumul cel bun. Poți începe să-ți pregătești terenul pentru toate marile viziuni și ai încredere în tine însuți că vei reuși să le realizezi. Această secvență numerică poate indica, de asemenea, faptul ca abundența financiară este pe drum”, scrie e-dimineata.ro.
Se pare că știu numerologii ce știu. Cu drumul stăm bine. Numai în ultimele zece zile, fiecare dintre membrii echipei redacționale a fost în vizite de studiu, excursii sau alte deplasări. Ne-am întors cu un bagaj nou de cunoștințe și experiență profesională. Cu siguranță, ne va prinde bine.
”444 – îngerii sunt în jurul tău acum şi te asigură din nou de iubirea şi de ajutorul lor. Nu îţi face griji, pentru că ajutorul îngerilor e aproape”, mai citim pe același site.
Apropo, ceea ce spun numerologii e valabil și pentru cei ce privesc cu atenție aceste cifre. Deci, priviți-le și… fuga la poștă. Au mai rămas zile numărate până la finalul campaniei de abonare. Iar în 2017, cu ocazia celor zece ani pe care îi va împlini ”Expresul”, vă vom oferi numeroase surprize.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *