Horoscop săptămînal. 21 – 27 noiembrie

horoscopBerbec
O săptămână în care poți descoperi noi mijloace pentru a-ți crește nivelul de prosperitate și abundență. Chiar dacă nu înregistrezi un profit consistent acum, deciziile pe care le iei, revelațiile pe care le ai, contribuie la schimbarea statusului tău financiar.
Taur
Pentru tine, e o săptămână importantă, în primul rând sub aspectul relațiilor, imaginii, parteneriatelor. E un moment foarte bun pentru a-ți lua inima în dinți și a te scutura de tot ceea ce simți că te apasă sau te trage în jos.
Gemeni
Ai grijă ce și cu cine vorbești și nu uita că tonul face muzica. Totuși, dacă folosești energia mentală pentru a accesa niște informații sau pentru a cerceta/studia ceva ce te interesează, vei avea multe satisfacții.
Rac
Relațiile cu prietenii sunt sub lupă la începutul săptămânii. Poți avea parte de împliniri prin intermediul prietenilor, dar e posibil și să schimbi foaia, în raport cu unii dintre ei. E un moment de repoziționare în relații, pe criterii de funcționalitate.
Leu
În cazul tău, este vorba despre carieră, prestigiu, putere și autoritate. Și despre anumite merite care acum în sfârșit îți sunt recunoscute. Finalul săptămânii este optimist, plin de energie și de bucurii.
Fecioara
Tu ești preocupat de viitor, de drumul pe care să mergi de acum încolo, astfel încât să știi că vei avea siguranța, beneficiile și stabilitatea pe care ți le dorești. În cazul în care ți se dezvăluie un drum nou sau îți vine ideea să-ți perfecționezi o anumita cunoaștere, fă-o.
Balanța
Săptămâna aduce necesitatea unor demersuri oficiale care implică acte și aprobări. E posibil să apelezi la tot felul de tertipuri pentru a obține un răspuns sau pentru a clarifica niște date într-un document.
Scorpion
O săptămână care începe cu evaluarea unei relații semnificative. Poate e vorba de o relație de cuplu, poate de o colaborare, în orice caz e momentul încheierii unei etape si începerii alteia. Saptămâna aduce în prim plan și discuții legate de bani.
Săgetător
Pentru tine, e ste o săptămână a corecțiilor aduse stilului de viață, alimentației, programului de lucru. Probabil că vor exista tot felul de semnale de alarmă care te vor ajuta sa conștientizezi ce ai de făcut pentru a îmbunătăți rezultatele muncii și mai ales starea de sănătate.
Capricorn
Încă de la începutul săptămânii, ți se aduce aminte de iubire, de lucrurile pe care le prețuiești cel mai mult, de ceea ce-ți aprinde flacăra interioară și îți stârnește pasiunea. În altă ordine de idei, săptămâna asta este despre muncă, proiecte multe, schimb de informații, negocieri.
Vărsător
O săptămână care pune accentul pe spațiul intim, locuință, familie și pe găsirea unor modalități de a-ți crește confortul și siguranța, atât materială cât și emoțională. S-ar putea să ai deja niște idei despre cum să faci asta și cu cine.
Pești
O saptămână pe care s-ar putea să o percepi ca fiind destul de agitată, cu multe căutări, situații noi de rezolvat, deplasări pentru cine știe ce problemă a cuiva din familie, schimbări sau reparații în casă. Închei această săptămână cu bucurie.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *