Polițiștii călărășeni au ieșit la… joacă

politie-calInspectoratul de Poliție din Călărași a dat startul unor acțiuni distractiv-educative. Prima activitate desfășurată a avut genericul “Polițiști-tătici la joacă cu cei mici”.
În acea zi de 24 septembrie, au venit să se distreze, dar și să învețe lucruri noi circa 100 de copii și 38 de părinți, inclusiv copii de la grădinițele ”Lăstărel” și ”Guguță” din Călărași, de la  școala primară, precum și copiii polițiștilor de la Inspectoratul de poliție Călărași.
Astfel, polițiștii, împreună cu copiii, s-au distrat, au cîntat, au desenat, au și dansat. Cei mici au luat cunoștință de munca polițiștilor, de mijloacele speciale din dotare.
Totodată, angajații Inspectoratului de Poliție au distribuit diverse materiale informativ-preventive, destinate atît copiilor, cît şi părinţilor.
”Scopul organizării unor astfel de acțiuni este de a spori nivelul de încredere a populației în poliție și, în mod special, a părinților care au copii mici, de a îmbunătăți imaginea poliției, de a aplica practici prietenoase de comunicare cu copiii”, a menționat Veronica Jacotă, ofițer de presă al Inspectoratului de poliție Călărași.
S-a implicat și primăria orașului, care a oferit dulciuri și sucuri. Este o conlucrare permanentă între primărie și poliție, susțin oficialii.
Potrivit Veronicăi Jacotă, copiii prezenți au rămas încîntați atît de activitățile organizate, cît și de dulciurile oferite.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *