Ne vedem la bibliotecă!

foto-2De la primar la grădinar, cu toții au spus ferm: ”Ne vedem la bibliotecă!”. S-a întîmplat pe 16 septembrie, la Ungheni, cînd a fost dat startul unei campanii naționale cu genericul respectiv.
”Nu am întîlnit nici o persoană care să nu fi acceptat să fie alături de noi, să facă o poză cu afișul, care îi îndeamnă pe toți să vină la bibliotecă. Dimpotrivă, cînd auzeau că e vorba de bibliotecă, zîmbeau larg”, a menționat Ala Mutilica, trener în cadrul Programului ”Novateca”, șefă de secție la Biblioteca publică ”Dimitrie Cantemir” din Ungheni.
Printre susținătorii campaniei ”Ne vedem la bibliotecă” s-au numărt și oficiali, și reprezentanți ai tinerei generații, și pensionari. S-a alăturat campaniei respective și echipa de creație a ”Expresul”-ui, despre care Ala Mutilica a scris: ”Partenerele noastre iubite”.
Cu adevărat, pe lîngă faptul că ”Expresul” este alături la toate activitățile bibliotecii, fiecare membră a echipei e și o cititoare activă a bibliotecii, astfel că îndemnul: ”Ne vedem la bibliotecă” a fost cu adevărat unul sincer și din toată inima.
Campania va dura pînă în luna noiembrie, perioadă în care vor fi organizate numeroase acțiuni menite să promoveze cît mai pe larg imaginea bibliotecii, să aducă la cunoștința publicului larg toate oportunitățile pe care le oferă în prezent biblioteca. Vor fi organizate masterclass-uri, expoziții, scenete teatrale, flashmob-uri, mini concerte etc. Deci, fiți pe fază!


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *