Întîmpinați la școală mai ceva decît regii

În fotografie: O dimineață la Liceul ”Boris Cazacu”

În fotografie: O dimineață la Liceul ”Boris Cazacu”
În fotografie: O dimineață la Liceul ”Boris Cazacu”

Zi de zi, timp de o săptămînă, profesorii de la Liceul ”Boris Cazacu” din Nisporeni au parte de surprize plăcute chiar de dragă dimineață.
Este deja o tradiție ca în fiecare an, în săptămîna ce precede Ziua pedagogului, elevii de aici să-și întîmpine dascălii într-un mod cu totul original.
Și în anul curent, în perioada 29 septembrie – 4 octombrie, cei 122 de elevi din clasele a XII-a le-au pregătit surprize de neuitat.
”Într-o dimineață, au umplut curtea școlii cu baloane. Unii dintre ei s-au îmbrăcat în haine albe, improvizînd că sînt zei și ne conduc spre Olimp. A fost ceva impresionant, care ne-a descrețit frunțile și ne-a creat buna dispoziție pe tot parcursul zilei”, povestește Valeriu Dima, directorul liceului.
În altă zi, au organizat, de dragă dimineață ”Lavander fest”, adică o sărbătoare a lavandei, creînd un decor deosebit, iar mirosul îmbătător de levănțică a inundat curtea și holul liceului.
Apoi, s-au îmbrăcat în zidari, în constructori…
Au avut multe idei, pe care le-au și realizat. De dragul profesorilor lor.
de notat că acțiunile respective au avut loc în cadrul ”Săptămînii recunoștinței”, inițiată, cu ceva ani în urmă, de elevi.
Potrivit lui Valeriu Dima, în aceste zile profesorii au venit la serviciu ca la sărbătoare, fiind întîmpinați de către învățăceii lor mai ceva decît regii. ”Fiecare dimineață începea diferit, dar la fel de frumos”, a mai spus dînsul, după care a accentuat: ”În fiecare an ne convingem tot mai mult că elevii noștri au o imaginație bogată. Nici nu putem bănui ce surprize ne mai pot oferi”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *